Publicat el 17/03/2014

Coincidint amb l´inici de les Jornades gastronòmiques de la cuina del pèsol del Maresme, el passat 13 de març, el Consorci de Turisme va presentar l´opuscle que recull les ofertes culinàries dels 18 municipis participants. A més, el Gremi d´Hostaleria va presentar la XVII Jornades del Plat de Mataró.
L´acte, en el decurs del qual es va poder assaborir el ja tradicional plat de pèsols, sèpia i patates, va comptar amb l’assistència del President del Consorci de Turisme, Jaume Borrell; el Regidor de Promoció Econòmica de l´Ajuntament de Mataró, Miquel Rey i el President del Gremi d´Hostaleria de Mataró i Maresme, Josep Navarro.
El Maresme ret així homenatge al pèsol, un dels productes més tradicionals de l´horta i la cuina de la comarca. Les Jornades pomocionaran la cuina d’aquest llegum en les seves diferents variants fins el dia 30 d´abril.
Enguany, prop d´un centenar de restaurants de 18 municipis de la comarca presenten una variada oferta de plats i menús que tindran l´anomenada “perla verda del Maresme” com a ingredient estrella.
La cuina del pèsol del Maresme és una de les jornades gastronòmiques amb més tradició a la comarca

Deixa un comentari