Publicat el 31/03/2014

Durant 10 dies, un total de 25 joves de Sinzing (Alemanya), Scunthorphe (Anglaterra), Pàdua (Itàlia) i del Maresme conviuran a la nostra comarca i realitzaran diferents activitats d´intercanvi cultural que els permetran compartir i aprendre els uns dels altres.
Aquest intercanvi juvenil internacional s´emmarca en el programa Europeu de Joventut Youth in Action (actual Erasmus+) i té com a objectiu que els joves adquireixin competències d´iniciativa i lideratge, entrin en contacte amb alternatives al món laboral tradicional i s´enriqueixin amb la creació d´espais de col·laboració mútua i intercanvi de coneixements. També és una oportunitat per visualitzar altres valors que aporta la mobilitat internacional als joves més enllà del seguiment d´uns estudis o la recerca de feina.
Aquesta filosofia és la que guia al Servei de Mobilitat Internacional Jove del Maresme que, coordinat pel Consell Comarcal del Maresme, va entrar en funcionament el 2012. Ja són 19 els municipis maresmencs que hi participen.
Els joves participants a l´intercanvi internacional que es durà a terme el mes d´abril realitzaran activitats d´intercanvi cultural on aprendran a cuinar plats dels altres països, practicaran idiomes i crearan tallers de diverses temàtiques que es faran en diferents municipis de la comarca.
En aquest intercanvi juvenil internacional hi participen activament els municipis de Cabrera de Mar, Calella, Malgrat de Mar, Mataró, Premià de Dalt i Vilassar de Mar i compta amb el suport de la resta de municipis adherits al Servei de Mobilitat Internacional Jove del Maresme: Alella, Arenys de Mar, Arenys de Munt, Cabrils, Canet de Mar, Palafolls, Pineda de Mar, Sant Iscle de Vallalta, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Pol de Mar, Sant Vicenç de Montalt, Tordera i Vilassar de Dalt.

Deixa un comentari

Bosc Màgic dels Tions al Rukimon
GERMANS HOMS 10-18-2
Servei de neteja Pere i Angel