Publicat el 20/06/2014

Alumnes de les escoles Sant Miquel i Lestonnac de Barcelona, dels Maristes Valldemia de Mataró i de l’IES Alt Penedès de Vilafranca del Penedès s’han proclamat guanyadors del VII Concurs Joves i Conducció en les categories de relat, vídeo i fotografia, respectivament.
L’acte d’entrega de premis, que va tenir lloc a la seu del RACC, va comptar amb la presència de Joan Josep Isern, Director del Servei Català de Trànsit (SCT); Sebastià Salvadó, President del RACC; Teresa Pijoan, Directora general d’Educació Secundària de la Generalitat de Catalunya i Alfons Udina, President de l’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació.
El grup de 3er A de l’institut SES Serra de Noet de Berga enguany s’ha proclamat vencedor en l’apartat de millor classe, gràcies a l’elevada participació en l’edició d’enguany (26 alumnes, amb 4 grups de pre-finalistes, 1 finalista i haver presentat 32 treballs), mentre que Jaume Prat dels Maristes Valldemia de Marató ha rebut el premi al professor més motivador.
Enguany, un total de 1.355 joves distribuïts en 709 grups han participat al concurs. A l’apartat de vídeo s’hi han presentat 155 treballs, al de fotografia 349 i al de relat 321.
La llista de guanyadors d’aquesta edició ha estat:
VÍDEO
Enguany el Jurat per primera vegada ha atorgat el premi ex-aequo a 2 guanyadors:
Grup FerranMiret. Amb el vídeo de la categoria “No barregis mai alcohol i conducció” format per Ferran Miret Pérez, Laia Miret Català i Víctor Valeriev Todorov. IES Alt Penedès de Vilafranca del Penedès. 4rt. ESO B
http://www.jovesiconduccio.cat/arxius.php?id=92611

Grup Post-it. Amb el vídeo de la categoria “No barregis mai alcohol i
conducció”
format per Aaron Felip Adarlo, Sami Ashi Habib i David Moreno. Lestonnac de Barcelona. 3er. ESO C
http://www.jovesiconduccio.cat/arxius.php?id=91765


FOTOGRAFIA
Valentinabarea. Valentina Barea Rocco. Col·legi Sant Miquel de Barcelona
4rt ESO
http://www.jovesiconduccio.cat/arxius.php?id=92328


RELAT
Grup SharonNúriaHelena. Amb el relat “Per sobre la pell” escrit per Núria García Fuentes, Sharon Guerrero Sabido i Helena Izquierdo González. Escola Maristes Valldemia de Mataró. 4rt d’ESO B .
http://www.jovesiconduccio.cat/detail.php?id=14425  

Aquest concurs, que organitza el RACC amb la col·laboració del Servei Català de Trànsit (SCT) i de l’Associació de Mitjans d´Informació i Comunicació (AMIC), s’adreça a alumnes de secundària i batxillerat. Va néixer el curs 2007-2008 amb l’objectiu que els joves reflexionessin sobre l’accidentalitat viària i els riscos al volant per tal de millorar la seguretat en la mobilitat d’aquest segment de la població. A través de Joves i Conducció es  vol continuar potenciant l’educació viària apropant-se als joves a través de formats atractius tecnològicament per a aquest col·lectiu. En el certamen es premien les categories de relat, fotografia i vídeo, el contingut de les quals enguany s’ha centrat en la campanya Motocivisme del RACC, protagonitzada pels següents pilots: 1. Marc Márquez: “No barregis mai alcohol i conducció” 2. Laia Sanz: “La formació incrementa la seguretat” 3. Jorge Lorenzo: “La majoria d´accidents són tan fàcils d´evitar, que un es pregunta com segueixen passant


Foto : Els guanyadors de la VII edició del concurs “Joves i Conducció”


 

Deixa un comentari