Publicat el 10/01/2014

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d´Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de la RPMN van participar el passat dimecres, 8 de gener, en el rescat d’un camió i el seu remolc que s’havia precipitat en un barranc.
Els fets van passar el dia anterior, 7 de gener, cap al migdia quan el camió va patir una sortida de via pel marge dret a la carretera C-1415a que uneix Sentmenat i Castellar del Vallès i va caure en un barranc de difícil accés. El conductor no va resultar ferit però les tasques de rescat del camió es van haver de posposar a l’endemà degut a la manca de llum solar que feia impossible continuar-les.
A l’endemà al matí, i amb la col·laboració de les policies locals dels dos municipis, es van reprendre les tasques de rescat i es va haver de tallar la via i donar pas alternatiu. Aquestes tasques, les quals van resultar molt aparatoses, es van allargar durant tot el matí de dimecres.
Durant la tarda encara va restar tallat un carril per tal de poder retirar la mercaderia que portava el camió, sacs de blat de moro, i poder realitzar tasques de manteniment de les tanques de la  carretera.
•  La mateixa nit al Maresme imputen un conductor per triplicar la taxa d’alcoholèmia permesa
El mateix dia, però de matinada, es va produir un altre accident de trànsit a la N-II al seu pas per Sant Vicenç de Montalt. Un vehicle es va sortir de la via i va impactar amb senyalització viària, quan els agents van arribar al lloc del accident van comprovar que el conductor presentava una simptomatologia evident d’estar sota els efectes de l’alcohol.
Fetes les corresponents proves d’alcoholèmia aquesta va resultar positiva, en concret 0.95 mg/l, motiu pel qual se li van instruir diligències penals per un presumpte delicte contra la seguretat viària.
L’imputat és un home de 51 anys d’edat, de nacionalitat argentina i veí de Sant Andreu de Llavaneres.

Deixa un comentari