Publicat el 14/04/2014

Els Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Metropolitana Nord van imputar el passat 2 d’abril una dona de 37 anys d’edat, de nacionalitat espanyola i veïna de Terrassa per conduir sota els efectes de l’alcohol i per negar-se a sotmetre’s a les proves d’alcoholèmia després d’haver provocar un accident de trànsit.
Els fets van tenir lloc el passat dia 02/04/2014 sobre les 16:00 hores quan es produeix un accident de trànsit a l’autopista C-32 a la barrera del peatge de Vilassar direcció Barcelona. La conductora d’un turisme va fer marxa enrere quan va comprovar que la tanca del peatge no li obria, no es va adonar que darrere seu hi havia un altre vehicle fent cua per passar pel peatge i va impactar amb ell.
Després de la col·lisió, el vehicle que havia provocat l’accident va marxar del lloc sense facilitar les dades a la part contraria i ni tan sols baixar del vehicle.
Es tractava d’un accident amb danys materials de poca consideració però la conductora del vehicle perjudicat va iniciar un seguiment del vehicle que havia provocat l’accident a la vegada que avisava telefònicament a la policia. La connexió telefònica no es va tallar en cap moment i va anar informant constantment de la seva posició. La perjudicada va manifestar a la sala de comandament que atenent al tipus de conducció que portava i al comportament que havia tingut en el moment de l’accident , molt probablement, conduïa sota els efectes de begudes alcohòliques.
Gràcies a aquest seguiment via sala amb la perjudicada, finalment una patrulla d’agents del cos de mossos d’esquadra de trànsit va poder interceptar els dos vehicles a l’interior de la població de Granollers, en concret, a la Avinguda Sant Julià. Els agents van intentar aturar el vehicle però la conductora va fer cas omís de les ordres dels agents i van haver de tancar-li el pas per tal d’aturar-lo definitivament.Els agents van poder comprovar de seguida que la dona es trobava sota l’efecte de begudes alcohòliques i li van practicar una primera prova amb l’alcoholímetre digital amb el resultat d’una taxa de 0,83mg/l d’aire espirat, posteriorment, en el moment de fer la prova amb el alcoholímetre evidencial la imputada no va poder realitzar-la correctament, es van treure fins a tres tiquets amb interrupció de la prova, motiu pel qual finalment es van instruir diligències per negativa a efectuar les proves.
Les diligències es van presentar al jutjat en funcions de guàrdia de Granollers i la denunciada s’haurà de presentar els propers dies quan sigui requerida a tal efecte.

Deixa un comentari