Publicat el 20/03/2014

Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra de les Comissaries de Pineda de Mar i d’Arenys de Mar amb la col·laboració de la Policia Local de Pineda de Mar van detenir el passat 7 de març dos homes de 45 i 39 anys, de nacionalitat gambiana i veïns de Pineda de Mar, per un presumpte delicte contra la salut pública en la seva vesant del tràfic drogues.
La investigació es va iniciar fa sis mesos arran d’unes queixes veïnals. En el transcurs de la mateixa i gràcies a les tasques realitzades pels investigadors es va poder constatar que a dos pisos del barri del Carme de Pineda de Mar s’estava traficant amb droga i que alguns dels compradors eren menors d’edat.
Per tal de continuar avançant en la investigació els agents van sol•licitar al Jutjat d’Instrucció número 3 d’Arenys de Mar una entrada i perquisició al domicili la qual es va dur a terme de matinada amb la col•laboració d’agents de l’Àrea de Recursos Operatius i de la Unitat Canina del Cos de Mossos d’Esquadra.
Aquesta operació policial va comportar la detenció de 2 persones, la intervenció d’1 kg de marihuana preparada per ser distribuïda, quatre balances de precisió, 1000 euros en metàl·lic, tres telèfons mòbils, a més d’altres estris relacionats amb el tràfic de drogues. Es calcula que el valor aproximat en el mercat il·lícit de la substància intervinguda és d’uns 4.000 euros.
Fruit de les entrades i registres es van identificar sis persones que en principi no estaven relacionades amb els fets investigats. Aquestes persones van ser traslladades posteriorment a dependències policials per comprovar la seva identitat, cinc de les quals van ser detingudes per agents del Cos Nacional de Policia per infracció a la Llei d’Estrangeria i atès que es trobaven al país en situació irregular es va iniciar els tràmits per a l’expedient d’expulsió.
Els dos detinguts, que no tenien antecedents policials, van passar a disposició judicial el passat 8 de març davant el Jutjat en funcions de guàrdia d’Arenys de Mar, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs i la mesura cautelar d’haver de presentar-se al jutjat els dies 1 i 15 de cada mes.

Deixa un comentari

Meslloc
GERMANS HOMS 10-18-2
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon