Publicat el 30/12/2013

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d´Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Metropolitana Nord van imputar el passat 28 de desembre, una dona de 24 anys, de nacionalitat espanyola i veïna de Mataró, com a presumpte autora d’un delicte contra al seguretat viària per la conducció sota els efectes de begudes alcohòliques.
Els fets van succeir la mateixa nit quan un dels radars que estan situats a la C-32 va alertar que un vehicle estava circulant a 163 km/h quan la via està limitada a 120 Km/h.
Quan els agents es van dirigir a comunicar la infracció administrativa a la conductora just a les barreres del peatge d’Arenys de Munt, en sentit nord, van detectar que la dona estava conduint sota els efectes de begudes alcohòliques motiu pel qual la van sotmetre a les proves de detecció corresponents.
El resultat de la alcoholèmia va ser 0.75 mg/l, duplicava la taxa permesa, motiu pel qual els agents van instruir diligències penals davant el jutjat en funcions de guàrdia de Arenys de Mar.

Deixa un comentari

Servei de neteja Pere i Angel
GERMANS HOMS 10-18-2
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon