Publicat el 06/02/2014

Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra de la Unitat de Investigació de la comissaria de Santa Coloma de Gramenet van detenir, el 5 de febrer, un home de 63 anys, de nacionalitat espanyola i veí de la mateixa localitat per un presumpte delicte d’abusos sexuals.
Els fets es van produir aproximadament a partir de la segona quinzena del mes de desembre i es van estendre durant el mes de gener.
Els abusos els van patir tres germans menors d’edat durant aquest temps, sempre es produïen quan estaven sols, de manera de cap d’ells sabia dels abusos que estaven patint els altres.
Va ser arrel d’un dels episodis que va patir el més gran dels germans el passat dia 29 de gener, i que va decidir explicar-ho als seus pares, quan els altres dos germans més petits van explicar també els episodis que havien viscut amb aquest home.
Els pares dels menors van comunicar aquests fets als mossos d’esquadra els quals desprès de recollir les declaracions dels menors i realitzar les labors d’investigació corresponents, van procedir a la immediata detenció del presumpte autor.
La investigació continua oberta donat que els agents no descarten que puguin aparèixer noves víctimes.
El detingut ha passat a disposició judicial davant el jutjat en funcions de guàrdia de Santa Coloma.

Deixa un comentari