Publicat el 26/12/2013

L’explosió s’hauria produït com a conseqüència de la manipulació de la droga
Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra han detingut un
traficant de substàncies estupefaents que havia instal·lat en el pis on vivia un laboratori de cocaïna que el passat 17 de desembre, com a conseqüència de la manipulació de la droga, va explosionar i es va incendiar.
Els fets van passar cap a les 20 hores del vespre, quan un veí de l’immoble va alertar que acabava d’escoltar una forta explosió als baixos del bloc on vivia, situat al districte de Sarrià –Sant Gervasi, a Barcelona. Immediatament, efectius dels bombers de Barcelona es van desplaçar fins al lloc dels fets per sufocar l’incendi, juntament amb efectius policials que en arribar allà van poder veure un home, que davant la presència policial, va intentar marxar sense aconseguir-ho.
Un cop a l’interior del domicili, els agents van observar que hi havia gran quantitat de cocaïna, una premsa hidràulica i diversos microones. Així doncs, per tal de preservar les substàncies estupefaents, els mossos van recollir al voltant de mig quilo de substància de tall, una bossa tipus embolcall amb paper fil transparent amb un pes aproximat de 100 grams de cocaïna, i una olla de cuina dintre de la qual hi havia una substància de forma cristal•litzada de color blanc, la qual podria ser substància de tall barrejada amb cocaïna.
Per tot plegat, els agents van detenir l’home per un delicte contra la salut pública i van procedir a escorcollar-lo, localitzant unes claus que corresponien a la porta del domicili que es trobava al costat del que s’havia produït l’explosió. El detingut també portava entre els seus objectes personals diferents justificants de compra de material que es fa servir per tallar i manipular la cocaïna.
L’endemà, els agents, amb autorització judicial, van fer una entrada i registre en els dos domicilis, un dels quals corresponia al que s’havia incendiat, on es va localitzar 3´350 quilograms de cocaïna, 1´5 kg de substància de tall, una pistola, 6 bàscules, 2 premses, diversos productes inflamables, ampolles d’anhídric acètic, àcid clorhídric, carbonat potàssic i documentació personal del detingut.
Els Mossos d’Esquadra mantenen oberta la investigació i no es descarten noves detencions relacionades amb aquest laboratori de cocaïna.

Deixa un comentari