Publicat el 26/02/2014

La cita és el proper dissabte 1 de març. Aquest, serà el cinquè any consecutiu en què els Bòbuls i les Margaridasses tornaran a portar la diversió, la rauxa i, sobretot, la festa i les ganes de passar-ho bé als carrers de la vila, coincidint amb la celebració del Carnestoltes.
La trobada dels Bòbuls i les Margaridas tindrà lloc a les 12 del matí a la plaça del Poble i, tot seguit, s’iniciarà la cercavila festiva, amenitzada pel grup musical Els Ministrers del Sabre, que omplirà els carrers i places de la vila de gresca, rialles i corre-cuites, fins arribar a l´avinguda Toni Sors.
Un cop acabada la cercavila, a la qual us convidem a afegir-vos, prendran protagonismes les danses tradicionals amb el Ball de Pla de Sant Vicenç que es compon del Passeig de Dansa, la Farandola, l’Espolsada, El Ball Pla i la Bolanguera. Per acabar la festa se serviran sardines, pa i beguda per a tothom que en vulgui. 
L´organització de la festa va a càrrec de la Regidoria de Cultura i la Colla de Geganters i Grallers de Sant Vicenç de Montalt amb la col·laboració de l´Associació Gastronòmica Els Golafres, Associació Excursionista MontalTrek i Sant Vicenç per la Independència, i el suport de la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i l´ONCE.

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2
Servei de neteja Pere i Angel
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon