Aries

21 de març al 20 d'abril

Estàs bé amb el que tens, però saps que et falta molt per fer. El problema és que et fiques en un bucle i no dones el primer pas. Segueix endavant.

Taure

21 d'abril al 21 de maig

Deixa de dependre del món, sigues fort, creu-te d’una vegada que facis el que facis pots fer-ho sol. D’aquesta manera també pots arribar a la meta que et proposis.

Bessons

22 de maig al 21 de juny

No et comparis amb els altres, no tractis de buscar respostes a tot. La vida arriba com arriba i has de saber afrontar el que ve. Sigues fidel a les teves experiències.

Cranc

22 de juny al 23 de juliol

El millor sempre triga a arribar. El que has de fer és no desanimar-te. Treu el teu veritable jo, no et fiquis en res superficial. Tindràs una gran setmana.

Lleó

21 de juliol al 23 d'agost

Pensa en tu. No tothom estarà sempre content amb les decisions que prenguis; per això mateix, deixa de pensar en els altres i ves en direcció a on de veritat et sentis bé.

Verge

21 d'agost al 23 de set.

Aquesta setmana els sentiments es podrien veure confosos amb una persona propera. L’ideal serà allunyar-se’n per aclarir les emocions. Amb el temps es recuperarà la confiança.

Balança

21 de set. al 23 d'octubre

Realitzaràs un viatge llunyà a partir del qual hi haurà un abans i un després en la teva vida. Viuràs experiències transformadores que et faran créixer.

Escorpí

24 d'octubre al 22 de nov.

Hi ha coses que no valen la pena, hi ha decisions que potser haurien d’haver estat preses abans, però, al final, fins que no ho veiem clar no fem el pas.

Sagitari

23 de nov. al 22 de des.

Hauràs d’evitar l’estrès a la feina, sobretot perquè està per acabar el mes i cal desconnectar com més aviat millor per renovar reptes. L’economia es manté estable.

Capricorn

23 de des. al 20 de gener

Has de tenir cautela, perquè aquests dies els sentiments de dolor podrien provocar-te una depressió i desequilibrar la teva salut. Intenta tranquil·litzar-te.

Aquari

21 de gener al 19 de febrer

L’excés de treball podria provocar-te estrès, fins i tot aquests dies que les jornades són més tranquil·les. Serà millor que et prenguis les coses amb calma.

Peixos

20 de frebrer al 20 de març

Es veuran realitzats els teus objectius personals i laborals, de manera que la vida començarà a fluir i a la feina tindràs la sort per triar la millor decisió.