Aries

21 de març al 20 d'abril

Fa temps que no tens contacte amb alguns membres de la teva família, però pot ser que d’aquí a poc acosteu postures i repreneu la relació.

Taure

21 d'abril al 21 de maig

Potser et vingui bé parlar amb algun amic sobre la teva situació actual, tant de les coses bones com de les dolentes. Necessites desfogar-te.

Bessons

22 de maig al 21 de juny

Podries passar per un moment baix d’ànim, però recorda que els teus éssers estimats estan disposats a donar-te un cop de mà. Confia-hi i deixa’t ajudar.

Cranc

22 de juny al 23 de juliol

Si tens problemes amb algú, ja és moment d’actuar. Rumia-hi, i si creus que la persona val la pena ofereix-li perdó. Si és així, ho valorarà.

Lleó

21 de juliol al 23 d'agost

Pot ser que la rutina i la monotonia t’estiguin ofegant. Busca alguna activitat que et permeti evadir-te de tot. T’ajudarà a alliberar la ment.

Verge

21 d'agost al 23 de set.

Si tens pensat començar alguna cosa, com ara un projecte de feina, és el moment. Deixa de banda les teves pors, perquè l’únic que fan és frenar-te.

Balança

21 de set. al 23 d'octubre

Els negocis en els quals participes estan començant a prosperar i et donaran alguna alegria. Hauràs de saber gestionar els beneficis.

Escorpí

24 d'octubre al 22 de nov.

Tindràs molta energia i et sentiràs amb tota plenitut. Hauries d’aprofitar aquesta sensació per mostrar la teva millor versió a tothom.

Sagitari

23 de nov. al 22 de des.

Potser ara és el moment d’haver de prendre una decisió important que fa temps que endarrereixes. Medita molt detingudament les opcions.

Capricorn

23 de des. al 20 de gener

Ja és hora de fer una renovació en la teva vida i començar per casa teva seria ideal. Hauries de canviar certes coses perquè tot sigui més funcional.

Aquari

21 de gener al 19 de febrer

Alguna persona del teu entorn farà un comentari sobre tu que potser no t’agradarà. Intenta relativitzar les coses i no donar-li importància.

Peixos

20 de frebrer al 20 de març

Necessites acabar d’aclarir els teus dubtes sobre un projecte que encara no acabes de visualitzar. Confia en les persones que t’envolten.