Aries

21 de març al 20 d'abril

Has volgut escapar per tots els mitjans de situacions que et feien mal, però encara que el teu cos hagi marxat, la teva ment segueix al mateix lloc.

Taure

21 d'abril al 21 de maig

Ara més que mai observa com les decisions que prens et serviran per escollir altres camins més favorables, encara que moltes d’elles facin mal.

Bessons

22 de maig al 21 de juny

Has de reprendre assumptes als quals has de posar d’una vegada punt final, i altres pels quals has apostat més que mai, i fer-ho el més aviat possible.

Cranc

22 de juny al 23 de juliol

Tot passa sempre per alguna raó, i de vegades no tens ni idea de quina és. No has passat pels teus millors moments, però al final acabaràs per arreglar-ho tot.

Lleó

21 de juliol al 23 d'agost

Moltes coses no surten com ho havies planejat. No has de permetre que això t’afecti, has de refer els plans i tornar-ho a intentar sense cap por al fracàs.

Verge

21 d'agost al 23 de set.

Moltes vegades, com més bé intentes fer les coses, pitjor et surten. Tu ets com ets, i si de tant en tant t’equivoques no passa res, són coses que passen.

Balança

21 de set. al 23 d'octubre

No tinguis por de fer canvis, mira de materialitzar els teus somnis i els teus objectius. Se t’acumulen tasques pendents, enllesteix-les per poder seguir avançant.

Escorpí

24 d'octubre al 22 de nov.

Continua gaudint dels bons moments, però tenint present que hi ha alguna cosa que ha de canviar, alguna cosa que has de decidir aviat. Venen coses bones.

Sagitari

23 de nov. al 22 de des.

Tens traça amb qualsevol cosa que et proposes. No t’aturis ara, has pres el camí correcte, i sobretot no deixis a mig fer les coses que et proposes.

Capricorn

23 de des. al 20 de gener

T’has plantejat un milió de coses, entre elles canviar de rumb la teva vida. Pren-te el teu temps per fer-ho i medita-ho, ja que les presses no porten res de bo.

Aquari

21 de gener al 19 de febrer

Has de canviar la forma de veure moltes coses i donar-te temps per adaptar-te. El que és segur és que t’has d’envoltar d’aquells que et fan feliç per poder créixer.

Peixos

20 de frebrer al 20 de març

La vida ha de compensar-te, has fet molt per moltes persones i se’t retornaran moltes coses pendents. Surt, gaudeix de la vida i somriu al món.