Aries

21 de març al 20 d'abril

No necessites donar crèdit a tothom per allò que has ideat tu en la teva ment, però sí adonar-te que sempre hi ha qui et pot aconsellar millor que d’altres.

Taure

21 d'abril al 21 de maig

Una persona molt important t’està buscant per donar-te un missatge; presta atenció, ja que podria ser una cosa que estàs esperant fa temps.

Bessons

22 de maig al 21 de juny

Cal que comencis a prendre nota del que passa al teu voltant. Recorda que part important de l’experiència ve gràcies al que aprenem dels que ens envolten.

Cranc

22 de juny al 23 de juliol

Estàs començant a asserenar tensions. A més d’això, estàs centrant la teva vida i prenent unes responsabilitats més grans que t’ajudaran en un futur.

Lleó

21 de juliol al 23 d'agost

No deixis que alguns dubtes que s’han presentat en la teva ment t’esguerrin el bon moment que estàs vivint. Necessites confiar molt més en els teus talents.

Verge

21 d'agost al 23 de set.

No és moment de tenir por de l’aventura: has de tenir la gosadia suficient per prendre aquesta opció que t’està provocant temor en sentir que és massa arriscada.

Balança

21 de set. al 23 d'octubre

Llançar-se al buit no només vol dir que estàs arriscant moltes coses amb aquest pas valent, sinó que també significa que t’estàs atrevint a fer coses noves.

Escorpí

24 d'octubre al 22 de nov.

No has de deixar que la possibilitat de la derrota et detingui. No deixis que passi l’oportunitat de fer de la teva vida alguna cosa molt millor.

Sagitari

23 de nov. al 22 de des.

El moment que vius només ha de ser la teva decisió. Els altres no entendran els passos que estàs donant, però no deixis que t’apartin del teu camí.

Capricorn

23 de des. al 20 de gener

Tindràs una temporada una mi-ca difícil, pensa, però, que això t’ajudarà a millorar com a persona i a enfortir-te en diferents aspectes de la vida.

Aquari

21 de gener al 19 de febrer

Estàs en un bon moment per començar a aconseguir el que vols. Si actualment estàs buscant un lloc per desenvolupar-te, podria sorgir una oportunitat excel·lent.

Peixos

20 de frebrer al 20 de març

No és moment de fer grans canvis en la teva vida, necessites calmar-te i vigilar amb les decisions fortes que podrien desviar-te del camí que estàs portant.