Aries

21 de març al 20 d'abril

No has d’acabar cedint sempre, no cal ser-hi per a tothom sempre que vulguin. No et sentis obligat a perdonar quan potser encara no sigui el moment.

Taure

21 d'abril al 21 de maig

Si no trobes alguna cosa que et motivi o que et faci seguir endavant, has de buscar la inspiració, has de sortir d’on ets perquè et trobes al lloc equivocat.

Bessons

22 de maig al 21 de juny

Tens tantes ganes de renovar la teva vida que vols fer-ho tot ja, ara i aquí. Però has de dosificar aquesta energia i fer aquests canvis a poc a poc.

Cranc

22 de juny al 23 de juliol

De vegades tot es posa cap per avall i no saps com encaixar-ho. La solució és que deixis d’esperar que els altres solucionin aquests assumptes i ho facis tu mateix.

Lleó

21 de juliol al 23 d'agost

Et donaran una notícia que et deixarà el cos tremolant. Sentiràs molta il·lusió i reviuràs algunes coses que creies que ja no tornarien mai.

Verge

21 d'agost al 23 de set.

Arriba una bona temporada, treu tot el temps que puguis per a tu, i si veus que no tens tot el que necessites no t’atabalis. Estàs preparat per a qualsevol cosa.

Balança

21 de set. al 23 d'octubre

Necessites el teu espai, els teus amics i la teva família, sortir a respirar aire fresc i oblidar-te del món. Això t’ajudarà molt a portar millor el dia a dia.

Escorpí

24 d'octubre al 22 de nov.

Transforma les males situacions en oportunitats, no et desfacis de tot fins que no ho tinguis clar. Si després d’un temps vols tornar a començar, endavant.

Sagitari

23 de nov. al 22 de des.

Tens força i il·lusió. Tot el que facis estarà bé sempre que ho facis per tu mateix. Deixa que les teves veritables qualitats brillin i trobaràs el camí correcte.

Capricorn

23 de des. al 20 de gener

És probable que facis o acabis un gran projecte, que firmis algun tipus de contracte o que s’acabis algun capítol de la teva vida que estaves desitjant tancar.

Aquari

21 de gener al 19 de febrer

Gastes massa energia volent controlar l’incontrolable, i mentrestant et preguntes si vas pel camí correcte. Recorda que si el camí és l’adequat no caben dubtes.

Peixos

20 de frebrer al 20 de març

Quan les circumstàncies t’estaven deixant sense forces, hi vas posar valor. Quan pensaves que no tornaries a somriure, ho has fet. Ara només queda gaudir.