Aries

21 de març al 20 d'abril

Si saps que no tens el que mereixes o que pots aconseguir molt més, surt a buscar-ho. Et conformes amb el que tens i no amb el que hauries de tenir.

Taure

21 d'abril al 21 de maig

Perdona, si això és el que sents que has de fer per ordenar tota la teva vida. Però si no pots perdonar, recorda que no tens cap obligació de fer-ho.

Bessons

22 de maig al 21 de juny

Les coses bones mai no arriben si no surts de la teva zona de confort, així que arrisca, però fes-ho amb qui valgui la pena i pel que valgui la pena.

Cranc

22 de juny al 23 de juliol

Aprèn a respirar, a comptar fins a deu i a parlar després amb un to de veu relaxat, que això t’estalviarà més d’un disgust. Has de ser humil i evitar la supèrbia.

Lleó

21 de juliol al 23 d'agost

Tanca tot el que tinguis pendent. Quan ho hagis fet, la teva vida serà plenament teva i podràs fer el que realment sempre has volgut.

Verge

21 d'agost al 23 de set.

Noves persones, noves situacions, noves decisions. Tot canviarà si saps veure les oportunitats i prendre-les sense deixar-les passar.

Balança

21 de set. al 23 d'octubre

No et quedis embadalit deixant passar cap oportunitat. Arriben canvis personals i canvis amb els qui t’envolten. Aprofita’ls per avançar amb energia.

Escorpí

24 d'octubre al 22 de nov.

Concentra’t en cadascuna de les coses que has de fer. Si caus, t’aixeques, t’espolses i continues endavant. Tens el coratge i les ganes, confia en tu mateix.

Sagitari

23 de nov. al 22 de des.

Tens grans projectes al teu cap i saps que pots aconseguir-los tard o d’hora, però no pots despistar-te ni entretenir-te amb altres coses.

Capricorn

23 de des. al 20 de gener

De vegades penses que no podràs sortir del lloc en el qual estàs ficat, que no avances per molt que vulguis. Però tot arriba i tens un futur brillant.

Aquari

21 de gener al 19 de febrer

Hauràs de canviar algunes coses, hauràs de fer-te una mica més de pregar. No pots canviar sempre els teus plans per ajustar-te als plans dels altres.

Peixos

20 de frebrer al 20 de març

Estàs canviant, però no renunciïs a seguir sent bona persona amb la gent que de veritat t’estima tal com ets. Si ho fas així, evitaràs que et facin mal.