Aries

21 de març al 20 d'abril

S’acosta una mala temporada, no deixis que la foscor dels altres enfosqueixi la teva vida. Ni ara ni mai. Mira més per tu que pels altres.

Taure

21 d'abril al 21 de maig

Hauràs de començar a pensar que el passat simplement és al teu cap, que el futur és el que és ara a les teves mans i que l’has de començar a forjar.

Bessons

22 de maig al 21 de juny

Has tingut moments tristos dies enrere, moments en què no sabies si estaves fent bé les coses, amb el temps tot es cura. Tu tan sols passa pàgina.

Cranc

22 de juny al 23 de juliol

Toca oblidar, però oblidar de veritat, oblidar definitivament algunes persones, algunes situacions que l’únic que han fet és crear-te dolor i angoixa.

Lleó

21 de juliol al 23 d'agost

Estàs en un punt de la teva vida on només vols somriure, saber que estàs bé de salut, que la teva ment és on ha de ser, i no pensant en tot el que t’envolta.

Verge

21 d'agost al 23 de set.

Obre’t a noves experiències que et pugui brindar la vida, mai se sap quan podries arribar a conèixer algú especial, i podria ser abans del que imagines.

Balança

21 de set. al 23 d'octubre

Has de començar a motivar-te una mica més, a buscar coses que et facin aixecar del sofà o de la cadira per poder començar a viure la vida tal com és.

Escorpí

24 d'octubre al 22 de nov.

El cos et demana rialles, et demana sortir una mica més, relacionar-te, respirar aire fresc i escapar de la rutina que cada vegada més t’aixafa i t’aclapara.

Sagitari

23 de nov. al 22 de des.

Has d’oblidar-te de tot i de tots i aconseguir temps per a tu, per relaxar-te una mica i per valorar de nou si realment ets allà on vols ser.

Capricorn

23 de des. al 20 de gener

El teu cos et demana des de fa un temps que baixis el ritme, ja que podria arribar un moment molt important en què hagis de pendre una decisió.

Aquari

21 de gener al 19 de febrer

Sopa bé abans de sortir i beu amb moderació, és hora que descansis perquè et puguis recompondre d’alguns excessos que has tingut.

Peixos

20 de frebrer al 20 de març

Viuràs una situació una mica estranya i podries enfadar-te per una ximpleria. Això no et convé, intenta controlar-te i passa de tot el que no t’interessi.