Publicat el 03/02/2014

El proper dissabte tindrà lloc l´acte oficial d´inauguració del nou edifici municipal (12h), que comptarà amb la presència del President de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve
Fa un parell de mesos que la brigada municipal fa ús del nou equipament, que disposa d´unes instal·lacions adequades a la feina que desenvolupa i totalment adaptades a les seves necessitats, amb habitacles orientats per a oficis o tasques determinades.
El material de mobiliari urbà s´ha retirat d´altres espais municipals i ha quedat centralitzat en aquest nou equipament. El magatzem també dóna cabuda, des de fa algun temps, a la feina de l´empresa concessionària del servei de recollida de residus, que procedeix a la neteja dels contenidors en aquest edifici.
El nou magatzem, a més de la brigada municipal, també està pensat per l´ús de les entitats de Caldes. Així, compta amb una sala polivalent que es posa a disposició d´associacions i entitats que desitgin utilitzar-la. En aquest sentit,
l´Ajuntament de Caldes comunicarà ben aviat els passos a seguir per a sol·licitar aquesta sala polivalent, on les entitats tindran la possibilitat de gaudir d´un nou espai per a desenvolupar la seva activitat.
http://www.caldetes.cat/

Deixa un comentari