Publicat el 27/03/2014

Arriba el final de la temporada amb la celebració de la I edició del Trofeu Paco el Maestro que organitza el Club Esquí Formigal a la seva pròpia estació el dissabte 29 i diumenge 30 de març. Es tracta de l´última prova del circuit Audi quattro Cup en categoria Alevins; una competició que estava prevista pel passat 25 de gener però que va haver d´ajornar-se a causa de les adverses condicions meteorològiques.
Prop de dos-cents cinquanta esquiadors de vuit a dotze anys dels principals clubs d´esquí del Pirineu aragonès i també de la resta d´Espanya participaran a la competició. El dissabte la carrera consistirà en un Gegant i el diumenge en una Combirace que barrejarà l´Eslàlom -pals curts- amb el Gegant i algun salt. Els dos dies les carreres començaran a les 10.00 hores i tindran lloc a la pista Stadium Tres Hombres d’Aramon Formigal.
Jon Santacana i Miguel Galindo, guanyadors de l´or en el Descens dels Jocs Paralímpics de Sochi 2014, estaran presents a la festa de la neu que se celebrarà al Poliesportiu El Escadillo de Sallent de Gallego dissabte a les 17.30h.
Les jornades es preveuen que discorrin en un ambient festiu on tant corredors i entrenadors com a pares i visitants seran partícips de l´emoció que es viu a les carreres. A més, tots els esquiadors i públic que s´apropin a la competició de Formigal podran gaudir del village que se situarà a la mateixa arribada. Un desplegament de música, snacks i begudes estableixen una zona d´oci a peu de pistes perquè tots els presents gaudeixin de l´experiència Audi quattro Cup.

Deixa un comentari