Publicat el 05/03/2014

La pedrera de l´esquí espanyol torna a reunir-se aquest proper cap de setmana. L´estació d’Aramon Cerler acollirà una nova carrera del circuit d´esquí alpí Audi quattro Cup de categoria Alevins I i II, per a nens i nenes de 8 a 12 anys. El tradicional Trofeu Pitarroy, que celebra la seva 19ª edició i ho organitza el Cerler Aneto Esquí Club juntament amb la Federació Aragonesa d´Esports d´Hivern (FADI), congregarà a desenes de joves promeses dels principals clubs del país.
Campionat d´Espanya d´Alevins
Considerat des de fa anys com el campionat d´Espanya oficiós en la categoria, el Trofeu Pitarroy convoca cada any a més de 300 participants, que demostren el seu alt nivell en esquí alpí durant dos dies consecutius. Aquests petits esquiadors són el futur del nostre esport i qui sap si algun o alguna d´ells representaran al nostre país en pròspers Jocs Olímpics d´Hivern.


El dissabte un Gegant i el diumenge un Super Gegant
El dissabte 8 se celebrarà un Gegant i el diumenge 9 un Súper Gegant, ambdues curses a una màniga. Les proves s´iniciaran a les 9.15 hores i tindran lloc a la pista homologada FIS Codornices, al Sector Ampriu. Els petits esquiadors lliscaran a la màxima velocitat per la pista, amb la pressió afegida de saber que els errors no estan admesos. Tot el practicat en hores i hores d´entrenaments reduït a una sola baixada. Vet aquí el genuí de l´esquí de competició. Una vegada a meta, l´esperit competitiu passarà a un segon pla i donarà començament la denominada festa de la neu.


En bona companyia durant la competició
Les jornades es preveuen que discorrin en un ambient festiu on tant corredors i entrenadors com a pares i visitants seran partícips de l´emoció que es viu a les carreres. A més, tots els esquiadors i públic que s´apropin a la competició podran gaudir del village que se situarà a la mateixa arribada. Un desplegament de música, snacks i begudes estableixen una zona d´oci a peu de pistes perquè tots els presents gaudeixin de l´experiència Audi quattro Cup.


Festa de lliurament de premis al pavelló poliesportiu de Benasque
I per a major entreteniment, el dissabte a les 18.00 hores es farà la denominada festa de la neu al pavelló poliesportiu de Benasque on es realitzarà el lliurament de premis del Gegant i hi haurà berenar, activitats i un sorteig de regals per a tots els presents. Com a avantsala a la cerimònia, es realitzarà una desfilada amb tots els clubs participants des de l´ajuntament fins al pavelló. L´entrada és gratuïta i oberta a tothom.

Deixa un comentari