Publicat el 07/12/2015

Procés de participació

L’Ajuntament vol implicar la ciutadania en l’elaboració d’aquest pla i per això ha posat en marxa un procés participatiu perquè en puguin fer les seves propostes. Per al 12 de desembre s’ha organitzat l’activitat Mou-te, una jornada que constarà de tres itineraris simultanis (un a peu, un adaptat i un amb bicicleta) per tal que siguin els ciutadans els que amb l’ajuda dels tècnics detectin sobre el terreny problemes de mobilitat al carrer. Per assistir a la sessió participativa cal inscripció prèvia, abans del 8 de desembre, a través del correu plamobilitat@vilassardemar.cat, indicant noms i cognoms, l’edat i el grup en el qual es vol participar.
A més, i de forma paral·lela, tots aquells ciutadans que ho desitgin podran fer les seves aportacions a la diagnosi de mobilitat, de l’1 de desembre al 15 de gener, a través del correu electrònic plamobilitat@vilassardemar.cat. Un cop finalitzat el treball amb la ciutadania, l’equip tècnic especialitzat analitzarà les aportacions realitzades.

El web municipal disposa d’un apartat dedicat al PMUS on s’explica què és i els seus objectius, es detalla el procés de participació que se seguirà i on també es pot consultar el document de la diagnosi de mobilitat complet i una síntesi: www.vilassardemar.cat/pmus

Deixa un comentari