Publicat el 14/03/2014

L´acte va comptar amb un gran èxit d´assitència d´alcaldes, regidors i tècnics del territori.
Durant l´acte es va presentar les dades obtingudes en la prova pilot de reducció i racionalització de la despesa d´energia elèctrica de la Biblioteca Tirant lo Blanc que ha assolit uns resultats excel·lents.
La monitorització dels consums de la Biblioteca Tirant lo Blanc durant el 2013 ha suposat un estalvi d´un 21,26% en la factura elèctrica en 5 mesos.
El Pla d´Acció d´energia sostenible contempla actuacions en el marc de l´enllumenat públic i dels equipaments, gestió de tarifes contractades, actuacions sobre els edificis públics on es detecten sobre consums, control de consums elèctrics obert a tots els ciutadans mitjançant la web de l´ajuntament i Apps, i la monitorització dels consums d´edificis públics.
L´Ajuntament té previst aplicar aquest sistema de gestió integral de l´energia progressivament a tots els equipaments municipals durant el 2014, amb l´objectiu de complir el que es fixa en el Pla d´acció per a l´energia sostenible (PAES), aprovat pel consistori per: reduir la despesa, racionalitzar consums, i minvar les emissions de CO2.  

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon
Servei de neteja Pere i Angel