Publicat el 21/01/2014

La Direcció General d´Administració Local de la Generalitat de Catalunya acaba de notificar a l´Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres que ha aprovat una subvenció de 400.000 euros per a la construcció del nou pavelló municipal, que s´aixecarà a la zona esportiva municipal.
La subvenció s´inclou en el Pla Únic d´Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) de la Generalitat.
El govern municipal es mostra molt satisfet amb l´atorgament d´aquest ajut ja que, sumant-hi els anteriors ajuts ja compromesos, permetrà finançar en bona part l´obra del nou pavelló.
Als 400.000 euros de subvenció que acaba d´anunciar la Generalitat a Llavaneres per a la construcció del nou pavelló, s´hi han d´afegir els 500.000 euros que ja va comprometre la Diputació de Barcelona a través de Xarxa. A més, el govern municipal compta amb una aportació del Consell Català de l´Esport de 800.000 euros.
“Estem molt satisfets perquè totes aquestes subvencions ens permetran pagar el 100% de l´obra i això és gràcies al gran esforç que ha fet aquest equip de govern per demanar subvencions a totes les entitats supramunicipals. Són anys de feina i aquesta és la recompensa”, ha declarat l´alcalde, Bernat Graupera, que ha reiterat que la construcció del nou pavelló municipal és l´obra més important en el pressupost municipal per al 2014, que el govern confia a aprovar durant els propers dies.
L´equipament que el govern municipal projecta tirar endavant és un pavelló amb tres pistes PAV 3, amb graderies i vestidors, que s´aixecarà a peu de l´avinguda de Sant Andreu, al costat del camp de futbol i davant de l´Escola Serena Vall.

Deixa un comentari