Publicat el 27/02/2014

El proper dissabte 1 de març s’obriran les portes del nou Badiu Jove de Badalona. Durant tot el matí de dissabte, des de les 10 i fins a les 14 hores, se succeiran en aquest espai diverses activitats com exhibicions de grafits i skate, mostres d’art i actuacions musicals i teatrals.
El Badiu Jove és un equipament juvenil impulsat des del Departament de Joventut de l’Ajuntament de Badalona on es concentraran diferents serveis i programes amb la finalitat de proporcionar als joves la informació i els recursos necessaris per aconseguir una plena integració social i laboral.
Aquest nou espai, ubicat al carrer d’Ausiàs Marc, 61, en unes dependències situades a la planta baixa i al primer pis del Pavelló dels Països Catalans, obre les seves portes als joves de la ciutat per tal de proporcionar un punt obert i de trobada a la participació juvenil.
L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha mostrat la seva satisfacció perquè “a partir d’ara els joves de la ciutat disposen d’un espai més gran i amb moltes possibilitats per dur a terme activitats formatives i rebre un servei molt personalitzat”. “Estic convençut que el nou Badiu Jove esdevindrà ràpidament un equipament de referència per als joves de la ciutat”, ha afegit.
Els serveis que ofereix el Badiu Jove inclouen assessories en temes com ocupació, formació, habitatge, salut, o mobilitat internacional. També hi haurà tallers i activitats de formació, es tramitaran els diversos carnets juvenils o es contestaran consultes en línia. A més, existeixen espais reservats per presentar exposicions, desenvolupar noves tecnologies o efectuar autoconsultes.

Deixa un comentari

Servei de neteja Pere i Angel
GERMANS HOMS 10-18-2
Meslloc