Publicat el 14/04/2014

El nou Badiu Jove de Badalona ha multiplicat per cinc el nombre d’usuaris i consultes respecte al mateix període de l’any passat. En un més, des que es va posar en funcionament el passat dia 1 de març, l’equipament juvenil ha aconseguit un increment significatiu del seu ús, passant de 68 usuaris el mes de març de 2013 a 322 aquest passat mes de març. Pel que fa a les consultes, en el mateix període n’hi va haver 92 l’any passat i se n’han registrat 495 enguany.
El regidor d’Educació, Esports i Joventut, Juan Fernández ha comentat que “aquestes xifres mostren que el Badiu Jove s’ha convertit en un espai de referència dels joves de la ciutat, a on poden cercar informació en diferents matèries i assesorar-se sobre els temes que els preocupen”.Davant d’aquesta realitat, el Govern de Badalona vol potenciar i programar més activitats i tallers en aquest equipament”, ha afegit el regidor.
Durant aquests primers trenta dies de funcionament, els serveis i programes més utilitzats han estat les orientacions i assessories en matèria de formació, ocupació, salut o mobilitat internacional, la borsa d’ofertes de feina per a joves i els tallers i càpsules formatives en temes com idiomes, noves tecnologies o emprenedoria
El nou Badiu Jove està ubicat al carrer Ausiàs Marc, número 61, i té un horari de dilluns a divendres de 10 a 14 hores i de 16 a 20 hores.

Deixa un comentari

Bosc Màgic dels Tions al Rukimon
Meslloc
Servei de neteja Pere i Angel