Publicat el 11/06/2014

Després de l’èxit de Divertimento, de Roser Capdevila, el Museu Arxiu de Llavaneres obre les portes a Raúl Capitani. L´artista argentí (Mendoza, 1941), afincat a Mataró des de fa més de 30 anys, mostrarà els seus gravats i les seves pintures d’arrel expressionista i surrealista, a partir dels quals reflexiona sobre els desemparats i sobre els efectes de la globalització.
L’exposició s’inaugurarà divendres 13 de juny a dos quarts de vuit del vespre a Can Caralt, i s’hi podrà visitar fins el 27 de juliol.
En aquesta exposició, Raúl Capitani presenta la seva darrera producció, una sèrie de gravats dedicats a la mitologia grega així com també una mostra de la seva obra pictòrica.
Capitani és especialment conegut per la seva faceta de gravador. Domina a la perfecció aquesta tècnica amb què aconsegueix plasmar tota la força interior que li ofereix la seva visió denunciadora del món.
Iniciador del Taller de Gravat de Mataró, ha estat mestre de molts artistes en aquest àmbit. Ha realitzat nombroses exposicions, a més d´il•lustrar llibres, dibuixar còmics, editar calendaris i participar en homenatges d´alguns dels seus escriptors favorits, com ara Lorca, Neruda o Borges.
Recentment, el Museu Modern de la seva ciutat natal, Mendoza, li ha dedicat una important exposició antològica.
Acte: Exposició
Data: del 13 de juny a 2/4 de 8 del vespre, fins al 27 de juliol
Lloc: Can Caralt. Ctra. Sant Vicenç, 14 – Tel. 93 792 92 782
Horari: dimecres a divendres de 17h a 20 h – dissabtes d’11h a 14 h i de 17h a 20 h. i diumenges d’11 h a 14 h.

Deixa un comentari