Publicat el 21/01/2014

Dissabte 18 de gener, el centre cívic ´La fàbrica´ de Cabrils va acollir la presentació del moviment -cabrilspelsí-, de la mà de Jaume Ventura, president del col·lectiu Wilson, i de Joan Anton Ramoneda, davant de més de 150 persones. El primer va explicar la realitat econòmica després de la independència de Catalunya, i Ramoneda va llegir el manifest de -Cabrilspelsí-.
El moviment -Cabrilspelsí- és un moviment heterogeni i d’ampli ventall ideològic i social que ha sorgit de la societat civil del municipi de Cabrils, per tal de treballar per la independència de Catalunya.
Aquest és el seu manifest:
CABRILS PEL SÍ
Acord per a la constitució d’un col·lectiu format per partits polítics, organitzacions, entitats i persones vinculades al món polític, econòmica, social i cultural del municipi de Cabrils per assolir el màxim recolzament a un referèndum sobre la independència i la creació d’un Estat Propi.
PACTES
Primer.-
Formalitzar el ferm compromís entre els esmentats, segellant un pacte per tal de respondre al clam d´unitat manifestat pel poble català, per tal que els ciutadans i les ciutadanes de Catalunya puguin exercir el dret a decidir llur futur polític col·lectiu i aconseguir el màxim recolzament afirmatiu per l´alliberament nacional del nostre país.
Segon.- Promoure, des del mateix moviment, les accions que es considerin necessàries per promoure el vot afirmatiu a la consulta establerta pel 9 de novembre de 2014 acordada per la majoria de les forces polítiques del Parlament de Catalunya en el pacte acordat el passat 12 de desembre de 2013.
Tercer.- Col·laborar amb les entitats i organitzacions socials, culturals, polítiques o de qualsevol altra naturalesa en la creació d’estructures organitzatives, econòmiques o logístiques necessàries per assolir l’objectiu esmentat en el primer acord. Donar suport a totes les campanyes i accions promogudes des de les diferents entitats i organitzacions de la societat civil cabrilenca i maresmenca per treballar cap a la consecució d’un Estat independent.
Quart.- Establir els mecanismes de coordinació necessaris a nivell de Cabrils, de la comarca del Maresme i del país per generar les condicions necessàries per assolir la consecució d’un Estat independent.
www.cabrilspelsi.cat

Deixa un comentari