Publicat el 06/05/2014

El nedador llavanerenc Joan Giralt Cano va proclamar-se, juntament amb la selecció catalana, campió d´Espanya de natació adaptada per Comunitats Autònomes, a finals de març a Madrid.
El president de la Federació Catalana d´Esports per a Persones amb Discapacitat Física, Josep Giménez, s´ha adreçat a aquest Ajuntament per informar de l´èxit assolit pel llavanerenc i per felicitar-lo oficialment.
Joan Giralt és un jove de 20 anys que, des dels 14, es dedica professionalment a la natació adaptada. Entre altres èxits, ha estat campió d´Espanya absolut en diverses modalitats. L´Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres se suma a la felicitació a Joan Giralt Cano i li augura molts més èxits.
La selecció catalana es va imposar a la resta de comunitat autònomes en el campionat disputat a les instal·lacions del Centro Acuático de la Comunidad de Madrid “M-86” el cap de setmana del 29 al 30 de març.
El Campionat d’Espanya de natació adaptada va comptar amb la participació de gairebé 250 nedadors procedents de les 17 comunitats autònomes, a més d’esportistes convidats de Rússia, Hongria, Italia i Polònia.

Deixa un comentari