Publicat el 18/01/2016

 

 

Les nostres patinadores i patinador dels Grups de Xou, han disputat aquest passat 16 de gener de 2016, el Campionat de Barcelona en la modalitat de Xou Gran i Xou Juvenil. L´esdeveniment ha tingut lloc a la localitat de Vic. 

El club ha obtingut bons resultats per part dels dos equips, obtenint la 4a posició a la competició Show Grup Gran, i l´11a posició a la competició Show Grup Juvenil. 

El treball presentat per l´equip de Xou Gran s’anomena -Energia-, i l´equip de Xou Juvenil ens han representat amb -El Beso-. 

L´equip de Xou Gran es classifica pel Campionat de Catalunya que és celebrarà el dia 30 de gener també a la mateixa localitat de Vic i el grup Show Juvenil disputarà la Copa Catalana.

Per altre banda les nostres patinadores i patinadors de categories: Naila Illescas, Sandra Núñez, Sara Ortíz, Jordi Anfruns i Desi González, gràcies a les seves bones classificacions de la temporada 2015 han participat aquest cap de setmana a la primera concentració de la Selecció Espanyola que la Federació Espanyola de Patinatge convoca al Centre d’Alt Rendiment Esportiu de Sant Cugat

Deixa un comentari

Meslloc
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon
Servei de neteja Pere i Angel