Publicat el 02/07/2018

El Mulla’t per l’esclerosi múltiple tindrà lloc el pròxim diumenge 8 de juliol a més de 600 piscines de Catalunya.

L’acte central, que se celebrarà al Club Atlètic Barceloneta, s’obrirà per primer cop al mar amb una festa on hi podran participar tots els ciutadans.
Durant la presentació, el grup musical Macedònia ha estrenat la cançó del Mulla’t, que ha creat especialment per l’ocasió
El cartell d’enguany l’ha dissenyat Javier Mariscal, que fa 25 anys ja es va encarregar del primer cartell del Mulla’t.

Aquesta és la 4a generació de Macedònia, un dels grups familiars més importants i populars de Catalunya amb una trajectòria de més de 17 anys.

Després d’un descans, Macedònia va tornar fa un any amb energies renovades i amb un nou disc sota el braç, com a targeta de presentació de la Noa, la Mar, la Lota, la Gina i l’Anna. La nova formació del grup va ser escollida a través d’un càsting que es va dur a terme la tardor 2016. Un èxit sense precedents i gens habitual, on més d’un miler de nenes es van presentar en aquest càsting, per ser escollides com les futures veus de la banda.
Una tornada que ha coincidit amb el llançament d’ESTIC CONTENTA, onzè disc d’estudi de Macedònia. Les lletres de les cançons fan un escàner dels sentiments, les emocions i els pensaments dels nens i nenes del país i es torna a parlar de temes punyents que de ben segur entusiasmaran a pares i educadors.

ESTIC CONTENTA explora espais musicals on fins ara el grup només hi havia fet pinzellades. Una secció de vents, programacions i ritmes ballables converteixen aquest disc en una proposta Pop de qualitat i única en el nostre país.

Deixa un comentari