Publicat el 14/03/2014

El Departament d’Ensenyament de la Generalitat pretén tancar un dels grups de P3 de l’escola Lola Anglada. L’Àrea de planificació educativa de Serveis Territorials del Maresme Vallès Oriental justifica el tancament per la davallada demogràfica que ha tingut Tiana en aquests darrers tres anys.
El Sr. Jordi Gost, Regidor d’Educació, demana a totes les famílies del poble, amb fills de 3 anys, fer la preinscripció en el termini establert i a les escoles del municipi.
Des de la Regidoria d’Educació reivindiquem la mala gestió que ha fet el Departament en no tenir present que segons les dades de naixements s’haurien de mantenir oberts els tres grups. Amb la notícia s’ha creat una alarma social que pot fer modificar la preinscripció davant la por de quedar-se sense plaça escolar a P3 o trobar-se en grups molt massificats.
L’Ajuntament, l’escola, l’AMPA i la comunitat educativa està reivindicant i buscant estratègies conjuntes per lluitar contra la decisió del Departament i aconseguir mantenir oberts els dos grups de P3 de Lola Anglada, i així evitar la massificació de grups en les dues escoles de Tiana.
El Sr. Jordi Gost, ha afirmat que: “Els canvis legislatius als quals hem estat sotmesos fan que augmentin les ràtios d’alumnes per classe. N’estic absolutament en contra. Lluitarem fins al final, amb tota la nostra energia, per evitar aquesta massificació, això no és un problema exclusiu del nostre municipi, és un problema de tot el país”.

Deixa un comentari