Publicat el 28/04/2014

El tret de sortida de la Badalona Shopping Night tindrà lloc a la plaça de la Vila, a les 20.30 hores, amb l’espectacular posada en escena de la Flashmob de la Shopping Night. Aquesta activitat es presenta amb una nova coreografia dirigida per Maribel del Pino i amb la col·laboració de les principals escoles de dansa de Badalona.
D’altra banda, la Badalona Shopping Night tindrà també una cançó pròpia i una passarel·la virtual. En l’edició d’enguany el padrí és Guillem Rodríguez, dissenyador de la passarel·la 080 i Premi al Millor Dissenyador Jove d’Espanya.
Més de 180 botigues del centre de la ciutat participaran en aquesta nit de compres oferint avantatges comercials diversos, així com diverses activitats lúdiques, artístiques i gastronòmiques. Per primera vegada, Mercats Municipals de Badalona participaran en la Badalona Shopping Night. En concret, el Mercat Maignon obrirà les seves portes fins a la mitjanit per oferir tastets gastronòmics i diverses activitats
Fins a les 12 de la nit els visitants podran gaudir de descomptes exclusius en les botigues i de tota mena d’activitats, tant als establiments com al carrer.
En aquest sentit es preveuen activitats al carrer del Canonge Baranera cantonada amb el carrer d’en Prim, al carrer de Francesc Layret i a la plaça de Maignon. A l’escenari de la plaça de la Vila hi haurà sortejos especials i activitats artístiques, com ara música salsa a les 23.45 hores, una desfilada de moda a la mitjanit i a les 00.30 hores ball amb l’Orquestra Nevada’s.
La Badalona Shopping Night està organitzada per l’Associació de Comerç BadaCentre i Centre Comerç Badalona amb el suport de l’Ajuntament de Badalona i Badalona Comunicació.

Deixa un comentari

Meslloc
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon
GERMANS HOMS 10-18-2