Publicat el 18/05/2014

Segons informa el consistori premianenc, amb els 11 vots a favor, Convergència i Unió (8), Partit Popular (2) i Solidaritat per la Independència (1) i l’abstenció del Partit dels Socialistes, el Ple del mes de maig va aprovar destinar una inversió de 250.000€ en ensenyament, amb l’objectiu que les famílies del poble amb alumnes a les escoles públiques tinguin de forma gratuïta els llibres de text i material escolar pel Curs 2014-2015. Aquesta proposta, afegeixen, ha estat una feina transversal entre les regidories d´Hisenda, Ensenyament, Ocupació/Promoció Econòmica i Serveis Socials.
Per la seva banda, com explica el regidor d’Hisenda i portaveu del govern, Josep Triadó: “Crearem un banc de llibres a cada centre per reciclar els llibres actuals i comprar els nous mitjançant una subvenció directa a les escoles Marià Manent, Santa Anna i Institut de Secundària Valerià Pujol”. Alhora, afegeix que “es posarà en marxa una comissió a cada centre amb representació de la direcció, de l’AMPA i de l’Ajuntament”. 
Segons també apunta el regidor, aquestes gestions s’han pogut fer “per l’excel·lent situació econòmica de l’Ajuntament de Premià de Dalt, que ens ha permès cobrir totes les necessitats socials triplicant els ajuts a famílies els darrers 4 anys, invertir en plans municipals d’ocupació i abaixar impostos i taxes”.

Deixa un comentari

Bosc Màgic dels Tions al Rukimon
Servei de neteja Pere i Angel
Meslloc