Publicat el 20/01/2014

El passat 13 de gener es va presentar el nou espai web de l’Ajuntament de Calella, el tercer que tindrà el consistori segons expliquen.
El projecte ha estat finançat per la Diputació de Barcelona i s’engloba dins del seu Pla de concertació. La inversió de l’Ajuntament ha estat de 8.258.25 € per fer l’adaptació a la versió mòbil, i diferents millores i adaptacions al web.
Segons indiquen des de l’Ajuntament, al fer la renovació de Calella.cat es vol fomentar la transparència, posant a l´abast dels ciutadans l´accés a la informació pública i les normes de bon govern. També s’aposta per l’accessibilitat, fent un espai web intuïtiu on el ciutadà trobi amb facilitat aquells recursos que necessita. Un tercer paràmetre en el qual s’ha treballat és la proximitat: “amb un disseny més visual i net, hem treballat per fer de Calella.cat un portal de comunicació amb l’Ajuntament indispensable, de fàcil navegació i gran utilitat. En aquest sentit, hem creat “la ciutat per temes” on amb un sol cop d’ull, es pot visualitzar tot el referent amb un tema en concret”, asseguren.
Finalment també cal destacar l’aposta de l’Ajuntament per l’adaptació del web a la versió mòbil, en línia en què actualment molts ciutadans consulten Internet per mitjà de dispositius mòbils.
Calella.cat

Deixa un comentari