Publicat el 11/06/2014

Divendres 13 de juny el conseller de Salut Boi Ruiz inaugurarà les noves instal·lacions de Trastorn de Conducta d’ITA a Argentona. L’any 2011 l’Institut va posar en marxa aquesta unitat.
La voluntat de millorar i adaptar el programa a les característiques dels pacients ha motivat l’obertura d’aquest nou centre altament especialitzat.
El tractament posa l’èmfasi en l’abordatge biopsicosocial i socioafamiliar dels Trastorns de Conducta, donant resposta a les necessitats d’aquests pacients i els seus familiars en diferents nivells de gravetat, des de l’atenció en moments de crisi fins la rehabilitació.
El nou centre està situat al municipi d’Argentona, en una finca de 25 hectàrees amb instal·lacions externes i internes que permeten desenvolupar el programa. El centre disposa de 38 places residencials i té capacitat per a 20 places d’hospital de dia.
ITA es va crear al 1998 sent l’entitat de referència a l’estat espanyol en el tractament de Trastorns de Conducta Alimentària. Des del 2011, també ho és en el tractament de Trastorns de Conducta. ITA ha signat convenis i concerts amb nombroses Administracions Públiques i Entitats Privades pel tractament dels seus pacients.
Dia: Divendres, 13 de juny de 2014
Hora: 12:30h
Lloc: Carrer Cirés, 25 (Argentona)
Assisteixen: Hble Sr. Boi Ruiz, conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya, Il.lm. Sr. Ferran Armengol, alcalde d’Argentona, Montse Sánchez, directora d’ITA

Deixa un comentari