Publicat el 02/06/2014

El Club d´Escacs Llavaneres va proclamar-se campió de la final del campionat de Catalunya per equips de segona provincial, el passat 25 de maig a Cornellà de Llobregat. La victòria els obre les portes a la Primera Teritorial.
En el darrer enfrontament, disputat contra el Club d´Escacs Peón Doblado de Cornellà, va acabar amb el resultat d´1 a 5. Tot i la diferència clara al marcador, va haver-hi moments complicats on les partides van estar molt equilibrades, però al final els jugadors del club llavanerenc es van acabar imposant.
Aquest és el segon gran èxit del club, després d´aconseguir la victòria en la final del campionat de Catalunya per equips de tercera provincial l´any 2009. El club, refundat l´any 2008 per antics jugadors locals, tornarà a jugar l´any que ve a Primera Territorial com ja havia fet en anteriors temporades, seguint la molt bona dinàmica dels últims anys.
L´entitat dona les gràcies als jugadors que han contribuït a aconseguir aquesta fita: Alfons Gisbert, Antoni Ferrer, Jordi Martín, Joan Minguell, Jordi Graupera, Rafael Salvador, Llorens Maza, Antoni Salvador, Francesc Gutiérrez, Joan Barrera i Carles Jeggle.

Deixa un comentari

Meslloc
GERMANS HOMS 10-18-2
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon