Publicat el 27/12/2013

Aquest centre participa a la campanya ‘Nadal Solidari-Cap Nen Sense Joguina-Cap Persona Sense un Somriure’, que organitza l’Àrea de Seguretat, Convivència i Participació de l’Ajuntament de Badalona en col·laboració amb entitats i col·lectius ciutadans, associacions de veïns i l’entitat Voluntaris Badalona.
Segons l’acord de col·laboració adoptat amb l’Ajuntament de Badalona, el Centre Comercial Montigalà aportarà lots de joguines noves que complementaran les que aportin els ciutadans o les que s’adquireixin amb les aportacions econòmiques dels badalonins. El Centre Comercial Montigalà,  fins al 5 de gener ha cedit un espai per recollir les joguines que aportin els clients d’aquest centre comercial.
Aquest punt de recollida està atès pels membres de l’entitat Voluntaris Badalona en horari comercial. Cal recordar que les joguines que portin els badalonins poden ser noves o usades en bon estat.
L’objectiu d’aquesta campanya és sensibilitzar els ciutadans en temes de pau, solidaritat, cooperació i consum responsable. Alhora es pretén fer difusió dels criteris a tenir en compte a l’hora de comprar joguines i de participar en les donacions en la campanya de recollida de joguines per a col·lectius desafavorits de la ciutat.

Deixa un comentari

Meslloc
GERMANS HOMS 10-18-2
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon