Publicat el 20/02/2014

Jornada internacional de l´Escoltisme i el Guiatge a tot el món. La data, el 22 de febrer, serveix per commemorar la data de neixament de Sir Baden Powell i Lady Olave, els primers caps mundials de l´Escoltisme i el Guiatge, respectivament.
És una oportunitat per prendre consciència i una oportunitat per imaginar tots junts com hauria de ser aquest món millor que volem. Per començar a fer-lo realitat, cal transformar el nostre entorn més immediat, començant pel nostre Agrupament, els nostres barris, els nostres pobles…
Els més de 40 milions d´infants i joves escoltes i guies d’arreu del món celebrem la Diada del Pensament. Des de l´any 2008, el moviment escolta i guia aprofita la Diada del Pensament per treballar en favor dels Objectius de Desenvolupament del Mil·lenni (ODM) de l´ONU. Els ODM són 8 objectius factibles i acordats per tots els estats membres de les Nacions Unides que haurien de permetre erradicar les desigualtats més extremes i flagrants del planeta. La diada va ser instaurada el 1926.
Més informació a
www.caudepineda.cat

Deixa un comentari