Publicat el 20/06/2018

El rider mataroní es va proclamar campió de la primera edició d’aquesta competició celebrada en el marc de l’Imagin Extreme Barcelona

Aquest diumenge 17 de juny es va celebrar al Parc del Fòrum la I Copa d’Espanya Júnior U14 de roller Freestyle, també conegut com a rollerblading, en la que el campió va ser català.

El mataroní Abel Morales, del Club Sant Quirze Sobre Rodes, va ser el guanyador de la competició per davant del madrileny Manuel Guijuelos (C. De Madrid) i l’andalús Antonio Baños (3yi).
En posicions d’honor, quart i cinquè, van acabar altres dos riders catalans, els germans Ernest i Bernat Bretones, també del Club Sant Quirze Sobre Rodes.

Els 10 anys del imaginExtreme Barcelona’ ha tingut un tancament triomfal amb l’assistència de 24.000 espectadors durant tot el cap de setmana i que han pogut gaudir de les 18 finals que s’han celebrat a les 5 instal·lacions del Parc del Fòrum.
Els assistents van viure una jornada completa en haver pogut practicar als Open Parks de la Chill Plaça, menjar en els Food Trucks, fer compres de marques del sector al Market Street i descansar i refrescar-se a la zona d’aigües. Els més de 600 riders, incloent 75 noies, han demostrat la seva millor versió amb els millors trucs.

Foto: Abel Morales, a baix a la dreta, juntament amb els presidents de les federacions internacional, espanyola i catalana, Sabatino Aracu, Carmelo Paniagua i Ramon Basiana, i el director del CNRF, Alexis Écija

 

 

Deixa un comentari