Publicat el 20/07/2018

Amb el nom de Respir, el casal de la Gent Gran El Castellet posa en marxa aquesta tardor una proposta adaptada a les diferents etapes de dependència

Segons informa l’Ajuntament de Cabrera de Mar, les persones majors de 65 anys que pateixen algun tipus de dependència no han de renunciar necessàriament a deixar de viure a la seva llar. Per tal de poder oferir una opció que permeti que mantinguin el major grau d’autonomia possible, l’Ajuntament de Cabrera de Mar posarà en marxa aquesta propera tardor el servei d’estada diürna Respir al Casal de la Gent Gran El Castellet.

Respir s’adreçarà a persones majors de 65 anys que han vist reduïda la seva autonomia i, en casos excepcionals, també donarà servei a persones menors de 65 anys amb deteriorament cognitiu o altres d’especial atenció assistencial. El servei, que inclourà també la possibilitat de transport, estarà disponible de dilluns a divendres amb la possibilitat d’estada màxima de 10 hores en la franja que va des de les 9 a les 19 h.

A Respir les persones usuàries trobaran serveis d’estada i tallers durant el dia i altres de caire més opcional com són els serveis ambulatoris.

 

Deixa un comentari