Publicat el 05/06/2014

Després de l´èxit aconseguit l´estiu passat, El Casal de Llavaneres torna a engrescar-se en l´organització de la Marxa Nocturna. Se celebrarà el proper divendres 4 de juliol i les inscripcions ja estan obertes.
El punt de trobada és el pati d´El Casal, a les 22.00 hores, i l´arribada es farà al mateix lloc. Al final del recorregut, hi haurà sindriada popular.
El recorregut de la Marxa és d´uns 7 quilòmetres. Es preveu una durada d´unes 2 hores i mitja i la dificultat és mitjana. El circuit portarà els assistents per un bonic passeig nocturn per la muntanya. Una proposta que s´adreça a un públic familiar.
La comitiva s´aplegarà a les deu de la nit al pati d´El Casal de Llavaneres. La ruta pujarà per l´avinguda de Pau Casal i s´adreçarà cap a la urbanització Onze Pins. Tot seguit, a través de camins i corriols de muntanya, els participants arribaran fins a la zona de la hípica i tornaran avall, de nou cap al pati d´El Casal de Llavaneres, a l´avinguda de Catalunya. Un cop allà, s´oferirà síndria a tothom.


Marxa Nocturna d’estiu
Dia:
divendres 4 de juliol
Hora: 22 hores
Inscripció: gratuïta
Distància: 7 Km
Dificultat: mitjana
Durada: 3 hores
Inscripcions:
Per internet fins a l’1 de juliol:
http://www.santandreudellavaneres.cat/document.php?id=7871
Presencial: dies 28 de juny de 20 a 22 hores, als parc de Sant Pere
El mateix dia de la marxa, al pati d’El Casal, a partir de les 20,30 hores i fins al moment de la sortida
La Marxa l´organitza la Secció Esportiva d´El Casal de Llavaneres, amb el suport de l´Ajuntament.

Deixa un comentari

Meslloc
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon
Servei de neteja Pere i Angel