Publicat el 23/04/2018

L’activitat a les parades és contínua i riuades de gent passegen per la Rambla de Catalunya

Els carrers del centre de Barcelona s’han omplert a vessar de parades amb llibres i roses. El moviment és continu i riuades de gent passegen per la Rambla de Catalunya i també per Passeig de Gràcia i els carrers adjacents.
A diferència de l’any passat, la Diada de Sant Jordi cau en dia laborable, el que fa millorar les previsions de vendes de roses en un 25%, fins als 7 milions de aproximadament arreu del territori, segons el Mercat de Flor i Planta Ornamental. Una part d’aquestes, entre 300.000 i 700.000, seran grogues, tot i que els majoristes preveuen que l’estrella seguirà sent la rosa vermella, amb un 85% del total.
El Gremi de Llibreters també espera beneficiar-se del fet que aquest any Sant Jordi sigui dia laborable i estima millorar els resultats de l’any passat, que va assolir una facturació de 21,80 MEUR i un creixement del 4% respecte el 2016.

A Barcelona, enguany l’espai de paradetes s’ha expandit i, com a novetat, els llibreters també s’instal·len al carrer Consell de Cent, al tram entre Balmes i Passeig de Gràcia. L’objectiu d’aquesta prova pilot és esponjar l’acumulació de gent que es produeix cada any a la Rambla de Catalunya. D’aquesta manera, amb el nou eix, la cruïlla entre els dos carrers es converteix en una plaça amb parades a les quatre cantonades.

ACN Barcelona
Foto: Pla general de la Rambla de Barcelona amb riuades de gent amb motiu de Sant Jordi. Imatge del 23 d’abril de 2018

Deixa un comentari

Meslloc
Germans Homs 1852
Servei de neteja Pere i Angel