Publicat el 08/01/2014

La Regidoria d´Ensenyament convida a una xerrada informativa el proper dijous 20 de febrer. La sessió porta per títol El viatge de primària a secundària i s´adreça als pares i mares d´alumnes de 5è i 6è de primària. El lloc de trobada és la sala de plens de l´Ajuntament, a partir de les 19.30 hores.


Cal inscripció prèvia: http://www.santandreudellavaneres.cat/. Entrada gratuïta
Descobrir els principals canvis que es produeixen entres les dues etapes educatives. Aquest és el principal objectiu de la xerrada que organitza la regidoria d´Ensenyament el proper 20 de febrer a la sala de plens de l´Ajuntament. Els assistents podran saber què implica el canvi cap a la secundària i, d´aquesta manera, donar més suport als fills i filles que visquin aquesta transició.
L´activitat, que anirà a càrrec de l´Associació Educativa i Formativa TBClass i que s´ofereix a través de la Diputació de Barcelona, es portarà a terme mitjançant un joc cooperatiu entre els pares i mares assistents. S´impartirà una part didàctica i una part visual-tecnològica. Durant el viatge, els partipants aniran descobrint diferents aspectes relacionats amb cada etapa educativa. La sessió té una durada de dues hores.

Deixa un comentari

Servei de neteja Pere i Angel
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon
Meslloc