Publicat el 08/01/2014

La Regidoria d´Ensenyament convida a una xerrada informativa el proper dijous 20 de febrer. La sessió porta per títol El viatge de primària a secundària i s´adreça als pares i mares d´alumnes de 5è i 6è de primària. El lloc de trobada és la sala de plens de l´Ajuntament, a partir de les 19.30 hores.


Cal inscripció prèvia: http://www.santandreudellavaneres.cat/. Entrada gratuïta
Descobrir els principals canvis que es produeixen entres les dues etapes educatives. Aquest és el principal objectiu de la xerrada que organitza la regidoria d´Ensenyament el proper 20 de febrer a la sala de plens de l´Ajuntament. Els assistents podran saber què implica el canvi cap a la secundària i, d´aquesta manera, donar més suport als fills i filles que visquin aquesta transició.
L´activitat, que anirà a càrrec de l´Associació Educativa i Formativa TBClass i que s´ofereix a través de la Diputació de Barcelona, es portarà a terme mitjançant un joc cooperatiu entre els pares i mares assistents. S´impartirà una part didàctica i una part visual-tecnològica. Durant el viatge, els partipants aniran descobrint diferents aspectes relacionats amb cada etapa educativa. La sessió té una durada de dues hores.

Deixa un comentari

Germans Homs 1852
Meslloc
Servei de neteja Pere i Angel