Publicat el 14/02/2013

Els usuaris han tornat a posar el twitter de l’Ajuntament de Vilassar de Mar (http://twitter.com/vilassardemar) als premis internacionals Shorty Awards. En aquesta edició només passaran a la final els sis primers de cada categoria i a dia d’avui el canal municipal, que participa en la categoria ‘Government’, es troba en la tercera posició, superant a canals tant importants com el de la NASA, guanyadora a l’edició de l’any passat, el de Cory Booker, alcalde de New Jersey, guanyador en dues edicions, o el del mateix David Cameron.


Des de la Regidoria de Comunicació, Atenció al Ciutadà i Noves Tecnologies de l’Ajuntament de Vilassar de Mar es valora molt positivament el fet de tornar a ser-hi presents. “Des de l’Ajuntament de Vilassar de Mar vam fer una aposta ferma per acostar la tecnologia al servei de les persones, i la gent, els usuaris, valoren molt positivament el servei que donem a través de les xarxes socials, en concret Twitter i Facebook”, explica el regidor Laureà Folch. L’any 2011 el twitter de l’Ajuntament va passar a la final dins la categoria de govern i va ser el tercer més ben valorat pel públic. L’any passat va estar nominat però no va passar a la final.


Enguany les nominacions acaben oficialment el proper 18 de febrer, així que qualsevol persona amb twitter pot votar-hi encara. Per votar per la candidatura vilassarenca cal anar a la pàgina d’Internet dels premis: http://shortyawards.com/vilassardemar i escriure en anglès el motiu pel qual es nomina, (amb un màxim de 140 caràcters), després de la paraula because. Només és vàlida una nominació per persona.

Deixa un comentari

Bosc Màgic dels Tions al Rukimon
Meslloc
Servei de neteja Pere i Angel