Publicat el 10/01/2012

 Fa gairebé 4 anys, els sis socis del Dau empreníem un estrany viatge amb nervis i il·lusió pel misteriós món de la cultura i la restauració i ens llençàvem a l’aventura d’aixecar un projecte molt ambiciós per a la ciutat de Mataró. Passat aquest temps, més de 300 concerts amb artistes de primer nivell, més d’una quarentena d’exposicions de pintura i fotografia, desenes de representacions teatrals, monòlegs, recitals de poesia o múltiples tastos de vins són una mostra tant de l’èxit assolit com de l’esforç i dedicació que hi hem posat. Tot i així, considerem que ha arribat l’hora d’iniciar una nova etapa i afrontar nous projectes personals que impossibiliten seguir donant a El Dau l’estima i l’atenció que es mereix.
El balanç d’aquests 4 anys és molt positiu i ens fa sentir orgullosos de la tasca cultural que hem realitzat per a la comarca del Maresme i, especialment, Mataró. En una època econòmicament complicada on la cultura ha estat “retallada” i “oblidada” nosaltres hem apostat fort per seguir fidels al nostre projecte original. La creació del Cicle d’Autor, la participació en El Cicle de Músiques Tranquil·les o el Festival d’Art Urbà SpraySound, la col•laboració amb la Mostra d’Art Social, l’Aula de Teatre de Mataró o altres iniciatives socials són un petit tast dels projectes empresos i del compromís assolit. L’èxit més gran, però, ha estat el de convertir El Dau en un espai de promoció,  difusió i reunió de joves talents amb inquietuds culturals en els àmbits musical, teatral, pictòric, fotogràfic o poètic. Un espai on tothom, d’una manera o una altra, ha trobat la seva via per a expressar-se.      
Aquest esperit d’orgull que ens omple és el que ens porta a organitzar un gran fi de cicle durant els propers dos mesos i mig on recuperarem les propostes més atractives que han passat pel Dau i d’altres que mai ho han fet i que de ben segur que us sorprendran. Rafa Pons, Cesk Freixas, El Niño de la Hipoteca, Cris Juanico, Shuarma, Lucas Masciano i molts d’altres ens ajudaran a acomiadar El Dau de la manera que es mereix.


Gràcies pel vostre suport durant aquests quatre anys.
El Dau
www.eldau.cat

Deixa un comentari

Meslloc
Germans Homs 1852
Servei de neteja Pere i Angel