Publicat el 30/10/2015

En Pau Franquesa i l’Helena Civit, tots dos de Vilassar de Mar, han aconseguit els primers premis del 22è concurs de fotografia jove.
En Pau Franquesa l’ha obtingut a la categoria A, de 12 a 17 anys, amb la fotografia Carboners, i l’Helena Civit a la categoria B, de 18 a 30 anys, amb Ball d’aigua.
Pel que fa a la resta de premiats, el segon premi de la categoria A va ser per a Sergi Solanes, de Cabrils, i el de la categoria B per a Adrià Calvo, d’Argentona. Els premis eren xecs regal per a material audiovisual (Cat. A primer premi: 150 euros, Cat. A segon premi: 75 euros, Cat. B primer premi: 300 euros i Cat. B segon premi, 200 euros). Al concurs de fotografia, organitzat conjuntament per les regidories de Joventut dels ajuntaments d’Argentona, Cabrera de Mar, Cabrils, Premià de Dalt, Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar, es van presentar un total de 55 imatges, 16 d’elles de Vilassar de Mar, i 54 al d’Instagram on va resultar premiada la fotografia Sunligh, de l’usuària silviaaa_0210.
L’exposició itinerant amb les fotos del concurs es podrà veure a Vilassar de Mar del 9 al 23 de desembre.*Les fotografies guanyadores es poden consultar al FB:
https://www.facebook.com/IEPfotojove

Deixa un comentari

Meslloc
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon
Servei de neteja Pere i Angel