Publicat el 25/06/2018

El suposat autor i un segon arrestat per la seva implicació en el cas queden a disposició de la fiscalia de menors

El suposat autor material de la violació a una menor de 15 anys a Palamós (Baix Empordà) va agredir sexualment la jove en un edifici en obres. L’agressió va tenir lloc cap a les quatre de la matinada del dia de Sant Joan, a escassos metres de la zona de la platja on hi ha instal·lades les barraques de la festa major (i on se celebrava la revetlla). Segons ha informat l’inspector portaveu dels Mossos d’Esquadra, Albert Oliva, les primeres informacions apunten que víctima i agressor no es coneixien prèviament. El suposat autor material de la violació va abordar la noia a la zona d’obres, la va amenaçar i la va penetrar. Mentre l’agredia sexualment, va arribar al lloc el segon detingut, que segons recull la investigació, no va prendre part activa en la violació però tampoc va fer res per aturar-la.
Després d’agredir sexualment la jove, els dos arrestats van marxar junts del lloc i la menor va poder avisar els Mossos d’Esquadra, que els van detenir poc després. Aquest diumenge, la policia va deixar sense efecte la detenció del segon implicat. Tots dos passen a disposició de la fiscalia de menors.

ACN Palamós
Foto: Pla general del passeig del Mar de Palamós aquest 25 de juny del 2018; a l’esquerra, la zona de barraques on es fan els concerts

Deixa un comentari