Publicat el 18/06/2014

Les preinscripcions per apuntar-se a una de les curses nocturnes de muntanya amb més renom de Catalunya, la Burriac Atac, estaran obertes fins al 27 de juny a través de la pàgina web de la FEEC. La prova, que enguany fa 10 anys, es durà a terme el pròxim 6 de setembre a Vilassar de Mar i presentarà un circuit de 21 quilòmetres i 2200 metres de desnivell acumulat.
Una vegada s’hagin tancat les preinscripcions el dia 29 es farà un sorteig a les oficines del Centre Excursionista Vilassar de Mar (entitat que organitza la cursa) i d’aquí en sortirà la llista oficial d’inscrits -els quals hauran de fer efectiu el pagament de la inscripció: 26 euros els federats o 34 euros els que no estiguin federats i necessitin disposar d’una llicència temporal-, així com una llista d’espera per si queda algun dorsal disponible.


Enguany, la Burriac Atac repetirà la iniciativa solidària “Vine amb un pà sota el braç” que pretén recollir aliments per al Banc d’Aliments que Càrites té a Vilassar de Mar. Totes aquelles persones que portin aliments per al banc o bé 5 euros solidaris seran obsequiades amb una fotografia de la cursa. A més, els organitzadors destinaran tots els beneficis de les inscripcions de la Marrec Atac (cursa no competitiva per infants de 0 a 14 anys que es disputarà el mateix dissabte per la tarda pels carrers urbans de Vilassar de Mar) al Banc d’Aliments de Càrites.
Més informació:
http://www.burriacatac.cat/

Deixa un comentari

Servei de neteja Pere i Angel
Meslloc
GERMANS HOMS 10-18-2