Publicat el 24/02/2014

 XPOMERCAT tindrà lloc el diumenge 9 de març del 2014, de 10 a 20 hores, i el president Artur Mas, acompanyat del conseller d’Empresa, Felip Puig, inaugurarà l’esdeveniment.
XPOMERCAT servirà de colofó a la celebració del 30è aniversari del Mercat (1983-2013), i alhora serà el tret de sortida d’una nova campanya de primavera.
L’acte central serà un espectacle d’art floral a càrrec de Rosa Valls Formació, en el qual sota el títol Menú Floral diferents artistes vinguts d’arreu d’Europa oferiran un particular tast en el què es combinaran flors i menjar amb música, audiovisuals, i moltes més sorpreses. Durant la jornada també es faran i tallers de floristeria per a nens i nenes i un concurs de floristeria comercial, en el qual seran els mateixos visitants els que decidiran els millors treballs.
Paral·lelament, el Mercat del Maresme, el mercat agroalimentari que cada diumenge té lloc al recinte del Mercat de Flor, s’unirà a la festa tot programant diverses activitats, com són una ballada de sardanes, una actuació castellera dels Capgrossos de Mataró i una tabalada. A migdia, a més, oferirà un arrossada  popular

XPOMERCAT
– Jornada d’Exposició i Formació
Diumenge 9 de març de 2014 de 10 a 20 hores
Visita president Artur Mas:
de 12.30 a 13.30 hores
Visita conseller Felip Puig: de 10 a 11 hores

Deixa un comentari