Publicat el 27/01/2014

La Maratest de Badalona, la prova de 30 quilòmetres considerada per molts com la tirada llarga ideal per a la marató, organitzada per Gaudium Sports i amb el suport de l’Ajuntament de Badalona i l’ Ajuntament de Montgat, tindrà lloc el proper diumenge 23 de febrer a les 9:00h. La sortida i l’arribada estan situades a l’Avinguda Alfons XIII de Badalona, davant del Pavelló Olímpic de Badalona, que per tercer any consecutiu serà el centre neuràlgic de la competició.
La tercera edició de la Maratest de Badalona repetirà el mateix circuit, un dels
aspectes més valorats pels atletes a la darrera edició.
El traçat de la Maratest de Badalona, disputat sobre una distància de 15 quilòmetres al qual els corredors fan una o dues voltes, destaca per ser molt planer i per passar per alguns dels llocs més emblemàtics de Badalona i de Montgat.
Entre les novetats d’enguany destaca el fet de que el lliurament de dorsals es
farà únicament a la planta 0 del Centre Comercial Màgic Badalona i que les pistes de bàsquet del Màgic acolliran el servei de guarda-roba i vestidors.
Per aquesta edició 2014 hi ha dos canvis significatius pel que fa als principals
col·laboradors de la prova. Veri serà el proveïdor de les aproximadament 25.000 ampolles d’aigua que els atletes utilitzaran durant la cursa. L’altre canvi arriba de la mà de Nutrisport, la firma catalana que serà proveïdora oficial de la beguda isotònica i dels gels energètics.
A falta d’un mes pel tancament de les inscripcions més de 1.400 ja han
formalitzat el seu desig de participar a la Maratest de Badalona 2014.
Dos terços (67%) de les inscripcions s’han fet per a la cursa de 30 quilòmetres mentre que un 33% s’han decantat pels 15km.
Inscripcions:
http://www.maratest.com/badalona/?page_id=18&lang=es – www.facebook.com/maratest –  info@maratest.com – http://www.maratest.com/

Deixa un comentari

Meslloc
GERMANS HOMS 10-18-2
Servei de neteja Pere i Angel