Publicat el 20/02/2014

La cursa, organitzada per Gaudium Sports, amb el suport de l’Ajuntament de Badalona, l’Ajuntament de Montgat, Marina Badalona i la Diputació de Barcelona, es disputarà per un circuit urbà que recorrerà diversos barris de la ciutat (i dos quilòmetres per Montgat), i que combina els conceptes de competició i d’entrenament. Es tracta d’una prova d’atletisme de referència per a aquells esportistes que estan preparant alguna marató.


La Maratest de Badalona presenta un itinerari planer i amè amb l’objectiu d’oferir als participants una prova amb característiques tècniques que la situen entre les mitges maratons i les maratons.
La sortida de la Maratest es farà aquest diumenge, 23 de febrer, a les 9 hores, a la confluència dels carrers de Pau Claris i l’avinguda d’Alfons XIII, just davant del Palau Municipal d’Esports de Badalona. Els 3.500 participants faran una o dues voltes a un circuit de 15 quilòmetres. Pel que fa a percentatge de participació, aquest no ha variat gaire respecte al de les dues primeres edicions: dos terços (64%) de les inscripcions s’han fet per a la cursa de 30 quilòmetres mentre que un 36% s’ha decantat pels 15km. La participació femenina és d’un 28% als 15km i d’un 14% als 30 quilòmetres.
Els participants disposen de cronometratge, avituallaments líquids i sòlids, i llebres que marquen 6 ritmes objectius de marató o de mitja marató.


Afectacions a la ciutat
La celebració d’aquesta prova atlètica afectarà a tota una sèrie de carrers de diversos barris de la ciutat. Per aquest motiu, l’Ajuntament de Badalona agraeix a tots els badalonins la seva col·laboració i demana que es tinguin en compte les següents indicacions:
Els carrers per on passarà la cursa es veuran afectats entre les 9 i les 13 hores.
Es demana a tots els veïns i veïnes que el dia de la cursa es faci el mínim ús possible del cotxe per agilitzar el trànsit a la resta de carrers per on es desviarà la circulació. L’entrada i sortida dels aparcaments particulars es pot veure afectada mentre se celebri la cursa.
La Guàrdia Urbana vetllarà pel bon funcionament de la cursa. Es prega a tots els ciutadans la màxima col·laboració amb agents i col·laboradors.
El servei d’autobús de la ciutat modificarà el recorregut de diverses línies durant aquestes hores. El servei tornarà progressivament a la normalitat a partir del moment en què es restitueixi la circulació de vehicles. Les línies afectades són les següents: B1, B2, B3, B4, B7, B25, B26, B27, B29, B30 i H10.
L’Ajuntament de Badalona demana disculpes per les molèsties que la celebració d’aquesta cursa pot suposar per unes hores i agraeix la col·laboració ciutadana

Deixa un comentari