Publicat el 17/02/2014

L´alcalde de Caldes, Joaquim Arnó, oferirà dissabte, 22 de febrer, a partir de les 6 de la tarda a La Fabriqueta (Equipament), una nova sessió pública informativa per explicar els veïns i veïnes del municipi els aspectes cabdals de la gestió que realitza el govern municipal.
La sessió  tractarà, entre altres temes, el vessant econòmic de la gestió municipal. L´alcalde explicarà el pressupost municipal per l´any 2014, aprovat en el darrer ple del mes de gener, així com la congelació de les ordenances per l´any en curs. També es tractaran altres temes com la propera reforma de  l´escola Sagrada Família, entre altres.
Aquesta serà una nova sessió pública de les que organitza el govern municipal, de forma periòdica, per a informar els veïns de les actuacions que es duen a terme des del consistori. En el transcurs d´aquestes sessions, que estan obertes a totes la ciutadania, l´alcalde és l´encarregat d´exposar els temes a tractar i respondre els dubtes, suggeriments, peticions i/o aportacions que realitza el públic.
Lloc: L´Equipament (La Fabriqueta)

Deixa un comentari