Publicat el 20/03/2014

Dimarts vinent, dia 25, a les 20h, es farà a la sala petita de l’Espai l’Amistat  un acte obert a tothom per donar a conèixer el contingut de la Guia Fàcil per a la participació a Premià de Mar.
La Guia Fàcil és un manual que acompanya el Reglament de Govern Obert i Participació Ciutadana, per explicar de manera didàctica i entenedora els canals i instruments dels quals disposen els ciutadans per participar a Premià de Mar.
Ara fa un any, el març de 2013, el ple municipal va aprovar per unanimitat el Reglament de Govern Obert i Participació Ciutadana, que té per objectiu millorar i fer més eficient la relació entre la ciutadania i l’Ajuntament aplicant eines de transparència i participació perquè els premianencs puguin incidir en els afers públics i d’interès general del municipi.
Aquest reglament es va confeccionar amb la voluntat d’avançar cap a un nou model de poble, en el qual la participació ciutadana ha de ser més constant i eficaç i l’acció de govern ha de tenir en compte la veu de la ciutadania.
L’elaboració del Reglament va anar a càrrec de la Regidoria de Participació Ciutadana amb el suport de l’equip d’Eidos Dinamització Social, empresa especialitzada en temes de participació. El text final es va fer recollint les aportacions de tots els grups polítics amb representació al consistori i de les persones que van assistir als dos debats que es van fer amb aquest objectiu. També hi van intervenir molt directament un grup de premianencs que va ser escollit buscant la màxima pluralitat i diversitat, que també ha estat clau a l’hora d’elaborar la Guia Fàcil per a la participació a Premià de Mar.

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2
Meslloc
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon