Publicat el 27/01/2014

Dilluns 10 de febrer comencen les obres de reurbanització de l’avinguda Girona, en el tram comprès entre el torrent de Santa Anna i el carrer Ramon y Cajal, amb una inversió que supera els 173.000€.
Coincidint amb aquestes obres -les quals tindran continuïtat amb la remodelació de les avingudes Tarragona i Barcelona, amb una inversió total de prop de 600.000€- i amb l’objectiu de garantir l’aparcament als veïns de Premià de Dalt del barri, l´equip de govern municipal ha decidir posar en marxa l’estacionament tipus “zona blanca”. És a dir, gratuït per a les persones residents al barri Santa Anna – Tió de Premià de Dalt i per a la resta, 2 hores d’aparcament gratuït mitjançant rellotge de control horari. Aquestes mesures també entraran en vigor el dilluns 10 de febrer de 2014 coincidint amb l’inici de les obres.
Zona blanca. Els veïns i veïnes del barri els propers dies rebreu a casa, i de forma personalitzada, el distintiu identificador de l’estacionament gratuït a la zona blanca del barri Santa Anna – Tió que hauran d’enganxar al vidre del seu vehicle perquè els agents de la Policia Local tinguin constància que com a veïns no necessiten disc horari.  L´Ajuntament informa que analitzarà de forma individual tota casuística que es pugui donar en la posada en marxa d’aquesta regulació de l’aparcament al barri. Per a més informació, cal posar-se en contacte amb l’Oficina d’Atenció al Ciutadà al telèfon 93 693 15 15 o bé al correu electrònic
oac@premiadedalt.cat.
Exposició prèvia del projecte de reurbanització.
El passat 8 de novembre l´Ajuntament presentava aquesta proposta als veïns del barri en un acte públic que es va celebrar a l’Espai Santa Anna. I, posteriorment, el projecte ha estat exposat a l’Oficina del Pla de Barris situada a la plaça Mil·lenari perquè tots els veïns i entitats poguessin conèixer la proposta que permet fer més amable el carrer deixant-lo a un sol nivell.

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2
Servei de neteja Pere i Angel
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon