Publicat el 20/10/2011

Convocatòria pública per donar a conèixer els resultats del Pla d´Acció per l´Energia Sostenible (PAES), amb consells pràctics sobre com reduir les nostres emissions de CO2 i millorar la nostra relació amb el Medi Ambient
La Regidoria de Medi Ambient convida a la població a participar, el proper dijous 3 de novembre a les 19 hores, en l´acte de presentació pública dels resultats del Pla d´Acció per l´Energia Sostenible (PAES). Es farà a la sala de plens. Sabies que cada habitant produeix una mitjana de 5,78 tones de CO2 l´any? Saps que Llavaneres també pot contribuir a reduir els efectes del canvi climàtic? Si vols conèixer la resposta a aquestes i a altres preguntes, vine. Sortirem de dubtes…
El Pla d´Acció per l´Energia Sostenible (PAES) ha avaluat les emissions de gassos contaminants que emet el municipi i els hàbits de la població en matèria de consum energètic. Després de la primera fase de diagnosi, el projecte es presenta ara al públic.
En l´acte del proper dijous 3 de novembre, s´explicaran diverses accions per tal de donar compliment al Pacte d´Alcaldes i Alcaldesses, que Llavaneres va subscriure el maig del 2009 i, segons el qual, els ajuntaments es comprometen a reduir un 20% les emissions de gasos d´efecte hivernacle abans de l´any 2020, en relació a les del 2005, i a que, com a mínim, un 20% de l´energia utilitzada al municipi provingui de fonts renovables.
L´estudi, encarregat a una empresa externa contractada per la Diputació de Barcelona, que finança aquest projecte, ha comptat amb la col·laboració de 90 famílies del poble, que van omplir l´enquesta distribuïda per la Regidoria de Participació Ciutadana, per tal de conèixer de primera ma el comportament de la població en matèria de consum energètic.

Shares

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2
Lucas Fox
Servei de neteja Pere i Angel
Shares