Publicat el 31/03/2014

L’ajuntament vol comptar amb la participació de les famílies, saber què és el què més els interessa, en quines activitats del poble participen, vol escoltar què tenen a dir… per tal de poder fer una diagnosi de la situació real del poble i treballar per fer-ho realitat.
Per això s´ha pensat en un instrument participatiu mitjançant el qual tothom hi pugui dir la seva, j
a que quan es pensa en el futur del poble, s’ha de tenir en compte l’opinió de les persones que hi viuen. Aquest quadern – qüestionari que l’ajuntament presenta pretén fomentar el debat sobre Premià de Dalt en el nucli familiar, de manera que des dels més grans de casa fins als més menuts, hi participin.
Per arribar al major nombre de famílies s’ha pensat distribuir-lo a través de les escoles del municipi, però el procés està obert a tots els premianencs que hi vulguin participar. Per això, també podeu recollir-lo a l’Ajuntament, a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, i a la Biblioteca Jaume Perich i Escala, o bé descarregar-vos-el a
www.premiadedalt.cat.
Una vegada complimentat, caldrà lliurar-lo abans del 4 d’abril, en qualsevol dels llocs on s´ha recollit . Els que s’han repartit a l’escola, caldrà retornar-los al mateix centre educatiu.
La regidoria de Participació CIutadana anima a participar en aquesta experiència de la mà d’en QUIROL, un simpàtic esquirol, disseny de la Rosa Abellà, que serà l’encarregat d’acompanyar-vos al llarg de tot el qüestionari. El quadern de debat familiar és una creació gràfica de la dissenyadora local Lali Rodríguez Tió.

Deixa un comentari

Bosc Màgic dels Tions al Rukimon
Servei de neteja Pere i Angel
GERMANS HOMS 10-18-2